lördag 1 juni 2019

Cykla banvall över Linderöds-åsen

...från Hörby till Kristianstad
Den här banvallscyklingen ägde rum under våren 2018 och skedde i tre etapper. Första biten cyklade vi från Hörby i slutet av mars. Andra delen gick i april mellan Linderöd och Tollarp och den avslutande turen fram till Kristianstad skedde i maj månad. Nedan presenteras de tre etapperna och där hittar du länkar till bildreportagen...

Vår cykelresa längs den gamla banvallen började i Mellanskåne, närmare bestämt vid den gamla järnvägsstationen i Hörby. Siktet var inställt på Kristianstad, men vi insåg att det skulle krävas flera etapper. Bildreportage från första etappen här: Cykla banvall till Kristianstad.

Den andra etappen gick i vackert vårväder uppe på Linderödsåsen mellan Linderöd och Tollarp. Förutom härlig natur och fina vyer bjöd även de små samhällena på järnvägsminnen och intressanta miljöer. Se bildreportaget här: Cykla banvall till Tollarp.

Här har vi nått fram till centralstationen i Kristianstad i strålande sommarväder efter den tredje och avslutande etappen av banvallscyklingen. Även denna sträcka bjöd på upplevelser, såväl ute på landsbygden som inne i staden - alla bilder här: På banvall till Kristianstad.

Bilderna från banvallscykling mellan Hörby och Kristianstad våren 2018


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar